Tennis- ja sulkapallohallit

Enkoran yhdenpysähdyksen ratkaisu tarjoaa tennis-, sulkapallo- tai squashallille joustavan, luotettavan sekä helppokäyttöisen ohjelmiston jota hallitaan tehokkaasti yhdestä paikasta reaaliajassa.

Varaukset

Kaikki keskuksen varaukset ovat helposti hallittavissa Enkoran varausjärjestelmällä. Henkilökunnan on vaivatonta nähdä kaikkien kenttien varaukset yhdellä silmäyksellä ja tehdä uusia varauksia vain muutamalla klikkauksella. Asiakkaat voivat myös itse hallita omia varauksiaan ja tietojaan varausohjelmassa. Varaukset voidaan myös maksaa kätevästi verkossa. Vakiovuorovaraukset osakkeenomistajille sekä pitkäaikaisille asiakkaille hoituvat muutamalla klikkauksella.

Lue lisää

Myyntipiste

Kenttien maksut on helppo ottaa vastaan Enkora Myyntipisteellä. Samassa myyntipisteessä voidaan myydä myös hallin muita tuotteita sekä palveluita kuten kahvilatuotteet tai vaikkapa tennismailan jänteiden kiristys.

Lue lisää

Kulunvalvonta

Enkora Kulunvalvonta toimii saumattomasti varausten ja myyntipisteen kanssa. Enkora Kulunvalvonta on joustava ratkaisu sekä lisä tennis- tai sulkapallohallin toimintaan. Automatisoidulla kulunvalvonnalla sekä varausohjelmalla on vaivatonta pidentää aukioloaikoja sekä vähentää henkilökunnan kuormitusta. Asiakkaat voivat kulkea halliin vain jos heillä on maksettu varaus sekä henkilökohtainen RFID tunniste. Tämän ansiosta voidaan esimerkiksi myydä primetime ajan ulkopuolella olevia vuoroja halvemmalla sekä samalla säästää henkilöstökuluissa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää Enkoran asiakaspalveluratkaisuista.

Ota yhteyttä myyntiin Tai soita 029 000 1770