Referenssit

Urheiluhallit Oy ja FIX Liikuntakeskukset

Urheiluhallit on Helsingin kaupungin pääosin omistama yhtiö jonka tehtävänä on edistää pääkaupunkilaisten terveyttä ja elinvoimaa tarjoamalla hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja monipuolisia uinti- ja liikuntapalveluja. Urheiluhallien liikevaihto on noin 16 miljoonaa vuodessa, se työllistää 250 työntekijää ja yhtiön palveluita käyttää vuosittain lähes 2,5 miljoonaa kävijää. Asiakaspalveluratkaisussa Urheiluhallit luottaa Enkoraan.

Vantaan kaupunki

Vantaalla toimii viisi kunnallista uimahallia eri puolilla kaupunkia: Hakunilassa, Korsossa, Martinlaaksossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. Enkora on toimittanut asiakaspalvelujärjestelmän kaikkiin uimahalleihin.

Helsingin liikuntavirasto

Helsingin kaupungin liikuntaviraston toiminta-ajatuksena on helsinkiläisten elämisen laadun ja toimintakykyisyyden parantaminen liikunnan keinoin. Helsingin lukuisat liikuntapalvelut tarjoavat rajattomat mahdollisuudet harrastaa liikuntaa niin sisällä kuin ulkona vuoden ympäri.

Toyota KiipeilyAreena

Toyota KiipeilyAreena Helsingin Salmisaaressa on Pohjoismaiden suurin ja korkein sisäkiipeilykeskus. Toyota Kiipeilyareena tarjoaa sopivasti haastetta sekä aloittelijoille että kokeneemmille kiipeilyharrastajille. Toyota Kiipeilyareenalla sijaitsee myös yksi maailman korkeimmista sisäkiipeilyseinistä - ainutlaatuinen Rocktopia kiipeilyseinä joka kohoaa 30 metrin korkeuteen.

Zenana naisten liikuntakeskus

Yksityinen liikuntakeskus naisille - aivan Lahden keskustassa, kauppakeskus Hämeen Helmessä, Sokoksen alakerrassa

Fonecta