Kylpylät

Kylpylä on synonyymi viihtymiselle ja rentoutumiselle. Täydellinen kokemus edellyttää sujuvaa asiakaspalvelua. Korkein mahdollinen laatu varmistetaan, kun myös asiakaspalvelun käyttämä järjestelmä on erinomaisella tasolla.

Enkora Asiakaspalvelu on täydellinen työkalu kylpylöille. Se varmistaa, että palvelutaso pysyy korkealla, kun mitään ei jää tekemättä ja asiakas pääsee käyttämään palveluita ilman häiriöitä tai keskeytyksiä.

  • Keskitetty hallinta ja raportointi antavat riittävän informaation sekä markkinointi- että operatiivisten päätösten tekoon.
  • Integroitu varausten hallinta mahdollistaa hoitojen ja palveluiden seurannan ja laskemisen jokaisen asiakkaan tilille.
  • Elektroninen kukkaro antaa kylpylän kävijöille mahdollisuuden ostaa virvokkeita, kulkea maksullisille alueille ja palveluihin sekä tunnistautua ilman, että allasalueella tarvitsee kuljettaa mukanaan lompakkoa, kortteja tai käteistä rahaa.
  • Selainpohjaiset liittymät mahdollistavat mahdollistavat helpon etä- ja kanavamyynnin palveluille sekä kylpyläpaketeille esimerkiksi hotelleille ja matkanjärjestäjille

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää Enkoran asiakaspalveluratkaisuista.

Ota yhteyttä myyntiin Tai soita 029 000 1770