Golfklubit

Enkora GolfCard on golfklubin suvereeni asiakaspalvelujärjestelmä. Järjestelmällä tarjoat entistä parempaa palvelua kustannustehokkaasti, sekä saat arvokasta tietoa ja työkaluja markkinointiin.

Myyntipiste

Enkora Myyntipisteellä golfklubi pystyy hoitamaan kaikki maksut mukaan lukien jäsen/osakasmaksut, juoma sekä ruokailumaksut sekä varusteiden ja välineiden maksut. Kaikki maksut ja myynnit nähtävillä reaaliajassa verkossa sekä siirrettävissä kirjanpitoon.

Asiakkaan kaikki aktiviteetit klubilla yhdistetään järjestelmällä yhdeksi helposti hallittavaksi tiliksi, joka mahdollistaa maksu/krediitti ominaisuuden sekä kulunvalvonnan eri palveluiden ja tilojen käytölle RFID-tunnisteita hyödyntäen.

Lue lisää

Kulunvalvonta

Golfklubin kulunvalvonnan täysi automatisointi mahdollistaa asiakkaiden kulkemisen varastoihin, klubitiloihin sekä pukuhuoneisiin hallitusti asiakastilin pääsyoikeuksien mukaisesti. Pääsyoikeuksien erilaisia tasoja voidaan hallita päivien, kellonaikojen, ajan sekä kertojen mukaan.

Tiiajat ja lähdöt hallitaan ja monitoroidaan asiakkaan RFID tunnisteella sekä integraatiolla golf-ajanvarausohjelmistojen kanssa.

Lue lisää

Varaukset ja ostokset

Verkossa toimivalla verkkokaupalla ja varausjärjestelmällä Golfklubin jäsenet ja asiakkaat voivat varata ja maksaa kursseja ja ostaa pelioikeuksia.

Lue lisää varauksista tai Lue lisää verkkokaupasta

Referenssejä ovat mm. St. Laurence Golf, Tuusulan Golfklubi, Kullo Golf, Tapiola Golf ja Peuramaa Golf.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää Enkoran asiakaspalveluratkaisuista.

Ota yhteyttä myyntiin Tai soita 029 000 1770