Uusi vuosi, uusi toimisto! 13.01.16

Uusi vuosi toi tullessaan myös uudet toimitilat, kun Enkoran toimisto siirtyi Ruoholahdesta Kalasatamaan. Uusi osoitteemme on Hermannin Rantatie 2 B 3krs, 00580 Helsinki.


AAA- luottoluokitus 17.06.15

Enkora on saanut korkeimman AAA- luottoluokituksen. Vain noin 4 % yrityksistä saavuttaa AAA- luottoluokan.


Liity tiimiimme! 04.03.15

Etsimme lisää osaajia ja voimaa joukkoomme!

Lisätietoja: http://www.enkora.fi/fullview/sales_person_2015/


Sportec 2015 messut, 18.-19.3.2015 26.02.15

Kutsumme sinut 18. – 19.3.2015 uutuustuotteiden esittelyyn. Samalla voitte tutustua jo olemassa oleviin tuotteisiimme sekä palveluihimme, jotka parantavat asiakaspalveluanne. Esittelypisteemme A305.

 


Liity tiimiimme! 24.09.14

Etsimme lisää osaajia ja voimaa joukkoomme!

Lisätietoja: http://www.enkora.fi/fullview/customer_support_2014/


Enkora Myymälä 2014 messuilla 18.03.14

Linkki rekisteröitymiseen: rekisteröityminen


Enkora Sportec 2013 messuilla 12.03.13

Kutsumme sinut 14. – 15.3.2013 uutuustuotteiden esittelyyn. Samalla voitte tutustua jo olemassa oleviin tuotteisiimme sekä palveluihimme, jotka parantavat asiakaspalveluanne. Esittelypisteemme A351.

Rekisteröidy veloituksetta: Sportec rekisteröityminen


Enkora Arena 2012 messuilla 05.10.12

Kutsumme sinut tutustumaan 9. – 11.10.2012 alaa mullistavien uutuustuotteiden esittelyyn. Samalla voitte tutustua jo olemassa oleviin tuotteisiimme sekä palveluihimme, jotka parantavat asiakaspalveluanne. Esittelypisteemme 1f11.


Etsimme osaajia 24.09.12

Liity tiimiimme! Etsimme lisää osaajia ja voimaa joukkoomme!


Helsingin Liikuntavirasto otti Enkora Myyntipisteen sekä Älykortit käyttöönsä. 24.09.12

Uimastadionin sekä Kumpulan maauimalan asiakaspalvelussa siirryttiin kevään aikana käyttämään Enkora Myyntipistettä sekä kulunvalvontaa.

Uimastadionin ovet avautuivat 7.5.2012 klo 06:30, jolloin ensimmäiset asiakkaat kulkivat uimaan Enkoran järjestelmän läpi.

Uimastadionin sekä Kumpulan maauimalan uinnin sekä kuntosalin sarja-, kuukausi- sekä kausikorttien myynti aloitettiin ennakkoon huhtikuun puolella Uimastadionilla sekä kolmessa muussa Liikuntaviraston toimipaikassa, joissa myös käytössä Enkora Myyntipiste. Ennakkoon ostetut tuotteet aktivoituivat aamulla 7.5 Uimastadionin avatessa ovensa.

Paikanpäällä niin Uimastadionilla kuin Kumpulassakin on asiakkaille erilliset korttien leimaamiseen tarkoitut laitteet/lukijat. Tämä tulee parantamaan asiakasvirtaa sekä seurantaa jatkossa. Asiakkaan tulee vain yksinkeretaisesti "vilauttaa" korttia lukijalle ja vihreän valon syttyessä voi hyvillä mielin kulkea uimaan. Liikuntavirasto saa tarkan tiedon asiakasvirroistaan reaaliaikaisesti. Tämä helpottaa suunnittelua jatkossa ja tukee päätöksen tekoa.

Uimastadionilla kulunvalvonta on asennettu asiakaspalvelun tiskille, kahteen ulkona olevaan porttiin/oveen sekä kuntosalin oveen. Ulkona sekä kuntosalin ovella olevat lukijat lukevat älykortteja sekä myös pin koodin, jonka saa maksaessa kertamaksun. Pin koodi tulostetaan kuitin yhteydessä asiakkaalle.

Kumpulan maauimalassa asiakkaita varten on myöskin asennettu lukijat sekä valotolpat asiakaskulun helpottamiseksi.

Liikuntavirastolle älykorttien sekä yhtenäisen asiakasrekisterin hyötykäyttäminen on uusi asia kuten myös suurelle osalle heidän asiakkaistaan. Jatkossa tämä mahdollistaa helpomman tavan asioida, suunnitella tulevaa ja budjetoida toimintaa.

Uutinen Oma kaupunki


Rekry päällä! 13.01.16

Enkora jatkaa vakaata kasvuaan ja tällä kertaa etsimme uutta Ohjelmistokehittäjää.Tarjolla on osaamisen mukaan parikin eri roolia, tutustu ilmoituksiin ja nappaa huippu duuni huipussa porukassa!

http://jobs.arcticstartup.com/company/enkora-oy/jobs/6726-frontend-developer/

http://jobs.arcticstartup.com/company/enkora-oy/jobs/6744-backend-php-developer/


Megazone Helsinki siirtyi käyttämään Enkora Myyntipistettä 09.05.12

Megazone Helsingillä on käytössään edistyksellinen Enkora Myyntipiste asiakastileineen ja kortteineen.

Aikaisemmin käyttöön otettu Enkora Lahjakortti sovellus sulautettiin toimimaan suoraan Enkora Myyntipisteestä.

 

Nyt asiakastilien, lahjakorttien ja muiden maksujen hallinta on vaivatonta ja nopeaa yhdestä sovelluksessta!


Lohjan Liikuntakeskus Oy otti tila-, tunti- ja kurssivaraukset sekä myyntipisteet käyttöön 09.05.12

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n reilut 140 resurssia ja tilaa varataan jatkossa Enkoran tuottaman tilavarausohjelmiston avulla. Tilavarauksien laskutus toimii suoraan Enkoran Laskutuspalvelun kautta ja kirjanpitoaineisto ohjataan Tikon -kirjanpito ohjelmaan.

Tunneille sekä kursseille ilmoittautuminen sekä maksut toimivat myös helposti verkossa niin palveluntarjoajalle kuin loppuasiakkaallekkin. Resurssivaraukset mm. tenniskentille on tarkoitus avata myös loppuasiakkaan varattavaksi maksujen kanssa lähaikoina.

Neidonkeitaan sekä Tennarin liikuntahallin asiakaspalvelussa myynnit ja maksut käsitellään Enkora Myyntipisteellä.

Asiakashallinta, maksut, varaukset sekä laskutus hoituu nyt samasta ohjelmasta ja yhdeltä palvelun tarjoajalta.


Zenana Naisten Liikuntakeskus ja Enkora yhteystyöhön 06.06.11

Lahdessa toimivan Naisten Liikuntakeskus Zenananan uusien omistajien myötä asiakaspalvelun järjestelmä ja palvelut kokevat ryhtiliikkeen.

Zenana erottuu joukosta pirteällä ja monipuolisella tarjonnallaan, joten järjestelmän on vastattava tätä mielikuvaa. Enkora ACS asiakaspalvelun järjestelmä kattaa kaikki Zenanan tarpeet.

Zenana ottaa käyttöönsä ovipalvelun asiakaskulunvalvontaan, myyntipisteen, webshopin palvelumyynnille, yrityssopimukset sekä verkkovaraukset ryhmäliikuntaan.

Tavoitteena on antaa asiakkaille parempi liikkuvuus maksujen ja varausten suorittamisessa. Asiakkaat voivat jatkossa ostaa ja varata kaikki palvelunsa suoraan kotisohvalta ennen keskukseen menoa. Näin asiakkaalla ei ole tarvetta ottaa lompakkoa tai muita arvotavaroita mukaan liikkumaan lähtiessä, pelkkä älykortti riittää.

Palveluiden aukioloaikoja voidaan nyt helposti pidentää koska asiakaskulunvalvontaa ohjataan Enkoran kulunvalvonnalla.


Vuosaaren Urheilutalon laajennusosa avattu! 06.06.11

Vuosaaren Urheilutalon laajennusosa on avattu. Valoisissa ja raikkaissa uusissa tiloissa asiakkaiden kelpaa liikkua ja harrastaa.

Enkora oli mukana vahvasti toteuttamassa laajennuksen asiakaskulunvalvontaa.

Vuosaaren Urheilutalolle toimitettiin neljä uutta Enkora porttia, yksi uusi monivalintapääte, uusi invaportti, asiakas- ja henkilökuntahissin kontrolliohjelmisto ja laitteisto sekä solariumhuoneiden asiakaskulunvalvonta laitteineen ja ohjelmistoineen. Kaikki uudistukset ovat liitettynä laajaan kokonaisuuteen taustavarauksien, asiakashallinnan, maksamisen sekä uusien myynti ja varauskanavien kanssa.

Uudet laitteet ja ohjelmistomoduulit helpottavat entisestään asiakkaiden kulkua palveluiden pariin sekä antavat urheilutalolle paremman mahdollisuuden kohdata ruuhkahuiput joustavasti ilman, että palvelu kärsii.

”Ainutkertaista koko maassamme on kassa- ja kulunvalvonnan järjestelmä, jonka piirissä siis kuka tahansa kausikortin hankkinut voi käyttää tahtomallaan tavalla mitä tahansa kahdeksasta hallistamme urheilulajista riippumatta, toteaa toimitusjohtaja Pekka Laitinen Urheiluhallit Oy:stä.”


Etsimme osaajia 06.06.11

Liity tiimiimme! Etsimme lisää osaajia ja voimaa joukkoomme!


Enkora Sportec 2011 messuilla 06.05.11

Tule katsastamaan uusimmat tuotteemme ja palvelumme tai vaikka vain kahville ja juttelemaan!


Enkora webshop 01.03.11

Maaliskuu 2010

Myyntipiste asiakkaan kotona auttaa parantamaan asiakaspalvelua, mutta pitää silti kulut kurissa. Enkora Webshop –moduuli verkkosivuillasi tarjoaa asiakkaillesi mahdollisuuden ostaa kaikkia urheilupalveluita (esim. uinti, kuntosali, aerobic, jne.) suoraan verkossa – ilman jonottamista.

Järjestelmä on selkeä ja helppokäyttöinen. Se tukee verkkomaksuja kaikkiin suomalaisiin pankkeihin ja kaikkia luottokortteja. Webshopissa tehdyt ostokset tai kurssivaraukset latautuvat automaattisesti asiakkaiden tileille tai RFID-tunnisteille (esimerkiksi jäsenkortti).

Lisätietoa webshop moduulista > Enkora Webshop